Verbeterd Openbaar Vervoer: Grote Polder Express

In 2014 zijn de BIZ Grote Polder, Heineken en Arriva op basis van een proef gestart met een extra buslijn in de spits tussen Grote Polder/Heineken en CS Leiden Centraal. Komt u met de trein uit Utrecht? Dan bent u sneller op uw werk als u op Leiden Lammenschans uitstapt, en met de OV-fiets verder gaat. Want met de fiets kost de reis u ongeveer 10 minuten! De OV-fiets staat in de stalling bij het station. Na uw werk, zet u de fiets daar eenvoudig weer terug.

Voordeelabonnement:
Arriva heeft exclusief voor Grote Polder en Heineken een voordelig zakelijk jaarabonnement ontwikkeld. Met dit abonnement kan u tegen een vaste lage prijs onbeperkt met Arriva-bussen en de OV-fietsen reizen. Wilt u als werkgever uw werknemers dit speciale abonnement aanbieden? Neemt u dan contact op met de klantenservice van Arriva op nummer: 088-2777272 of per mail klantenservice.zakelijk@arriva.nl

De Vereniging BIZ Grote Polder is al jaren bezig het openbaar vervoer van en naar Grote Polder te verbeteren. Nu het dan eindelijk zover is hebben wij uw hulp hard nodig om de forensenlijn tot een succes te maken. Motiveer uw medewerkers de auto te laten staan en de bus eens uit te proberen! Zie voor meer informatie de brochure.


  

 

 

 

 


logo keurmerk veilig ondernemen