Bijeenkomsten

17 december: Christmas BIZness Borrel


En er werd nog lang nagepraat........


Op woensdag 17 december jl. waren ondernemers en relaties van Grote Polder te gast bij Schoondergang, fabrikant van professionele keukens, tijdens de Christmas BIZness Borrel. Voor de derde keer op rij waren ook weer naar deze borrel veel ondernemers gekomen en werd er tot laat in de avond gelachen, genetwerkt, gegeten en gedronken. De prachtige showroom van Schoondergang was mede aangekleed door Nieuwenburg Sfeer en Events en de catering was deels verzorgd door een professionele kok van Schoondergang.

De bijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door:

 4 juni 2014: Duurzame Dag"Een duurzaam bedrijventerrein loont!"
Met een zaal vol ondernemers hebben we op de duurzame dag teruggekeken op het project Duurzaam Ondernemen, inspiratie opgedaan en vooral veel kennis uitgewisseld. Een succesvolle dag, die de start mag zijn van Grote Polder II: verduurzaming. Lees hier het volledige verslag van de dag.17 december 2013: Christmas BIZness Borrel 2013


Met ruim 90 ondernemers in huis mogen we stellen dat ook de Christmas BIZness borrel 2013 weer een groot succes was.
Het succes was mede te danken aan de inzet van onze sponsoren:
               


29 mei 2013: Algemene Ledenvergadering

De 3de Algemene Ledenvergadering van de BIZ Grote Polder heeft plaatsgevonden op 29 mei 2013 bij Zandbergen/Frigomundo, Produktieweg 5 Zoeterwoude. De eerstvolgende ALV zal in mei 2014 plaats vinden.

22 januari 2013: Startbijeenkomst Duurzaam Ondernemen

In Zoeterwoude hebben het bedrijfsleven en de overheid de handen ineen geslagen om werk te maken van duurzaamheid. Er wordt hard gewerkt aan een structurele verbetering, versterking en verduurzaming van het ondernemersklimaat in Zoeterwoude. Concreet worden er 4 programma's gestart in 2013. Op 22 januari heeft er een informatiebijeenkomst plaatsgevonden waarin het plan is gepresenteerd en waarbij gelegenheid was  om vragen te stellen.

19 december 2012
: BIZness Christmas borrel

De eerste editie van de BIZness borrel was een groot succes. Ruim 70 ondernemers hebben deze kans aangegrepen om hun netwerk uit te breiden, buren te leren kennen en om leads te genereren. Deze borrel is mede tot stand gekomen door:

Nieuwenburg Sfeer & Events        Velto BV       Van der Vaart Fotografie
logo keurmerk veilig ondernemen