Collectieve energie

In 2014 is er op Grote Polder een energiecollectief met Scholt Energie opgestart. Inmiddels doen 20 ondernemers mee en is er op de gasrekening gemiddeld 15% bespaard en op electriciteit ruim 12%!

Scholt Energy hanteert een inkoopspreiding in volume én tijd waardoor de komende jaren het voordeel voor de ondernemers nog verder kan oplopen. Iedere ondernemer op Grote Polder, klein en groot, kan deelnemen aan dit collectief.

Scholt Energy komt graag eens bij u langs om de werkwijze van Scholt Energy, de energiemarkt en het inkoopcollectief voor Grote Polder verder toe te lichten. Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan contact op met onze parkmanager Ad van den Berg

9 september 2019
Enkele weken geleden werd het Nederlandse Klimaatakkoord overhandigd aan het kabinet. Hierover verschenen vele berichten in de media, maar wat betekent dit voor bedrijven?  Het officiële Klimaatakkoord telt maar liefst 239 pagina’s. De belangrijkste maatregelen hebben we voor u samengevat op één pagina. Bekijkt u hier onze samenvatting van het Klimaatakkoord:
De samenvatting is enkel ter informatie. De voorgestelde maatregelen zijn op hoofdlijnen geformuleerd en dienen nog te worden omgezet in concrete wetgeving.

Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.